Ullevål Skoles Musikkorps
Ullevål Skoles Musikkorps
 • Om Ullevål skoles musikkorps    • Aktiviteter    • Sponsorer    

     
  Aktuelt:
     
- Vårens loppemarked 25-26 april 2020

     
- USMs sponsorer
USM takker Hagebyselskapet og DNV for bidrag til korpsets drift
Les mer...
Snarveier:
Antall besøk på siden: 256 018

 

 


Vårens loppemarked  25-26 april 2020
Vårens loppemarked 25-26 april 2020
Ullevål Skole Loppemarked selger store mengder flotte klær, møbler, bøker, leker og mye annet. Auksjon av de virkelige skattene skjer lørdag 13:00. Loppemarkedet finner sted: Lørdag 25. april kl. 10-16 Søndag 26. april kl. 12-16 Ullevål skole John Collets Alle 20 0852 Oslo Velkommen!
Les mer...


Ullevål skoles musikkorps

Ullevål skoles musikkorps
Ullevål skoles musikkorps er et av byen største korps med ca 120 musikanter. De siste årene har korpset rekruttert medlemmer fra både Ullevål og Berg skole. Korpset har gjennom året en rekke aktiviteter og drar på seminarer og årlige korpsturer. Korpset er viktig for vårt nærmiljø og det ser vi spesielt hver 16. - og 17. mai. Korpset skaper stemning i Ullevål haveby 17. mai, både om morgenen, i 17.mai-toget i byen og i 17. mai-toget i havebyen på ettermiddagen. Korpset bidrar til god julestemning når vi går fakkeltog og spiller julesanger ved julegrantenningen på Damplassen. Korpset gjør også andre ting som bidrar til å markere nærområdet. Vi arrangerer to årlige loppemarkeder hvor det er mange i nærmiljøet som legger turen innom. Vi holder konserter i nærområdet. Vi spiller konserter på Ullevål og Marienlyst skole, i Vestre Aker kirke med mer. Vi spiller på Elvelangs som er et arrangement ved Akerselva, og vi deltar i distriktmesterskap for korps og mye mer.
Les mer...


Ullevål skoles musikkorps historie

Ullevål skoles musikkorps historie

Les mer...


Informasjon til korpsforeldre
Nyheter og viktig informasjon finner dere på Gnist. Har dere barn som ønsker å starte i korpset kan ta kontakt via epost post@usm.no.
Les mer...


Om Ullevål skoles musikkorps

Les mer...

 

 

Kontakt: post@usm.no Organisasjonsnr: 975504336, Postadresse: John Colletts Allé 20, 0852 Oslo