Ullevål Skoles Musikkorps
Ullevål Skoles Musikkorps
 • Om Ullevål skoles musikkorps    • Aktiviteter    • Sponsorer    

 

 

   Om Ullevål skoles musikkorps
           

Snarveier:
Antall besøk på siden: 235 299

 

 


Loppemarked 19-20 oktober 2019

Ullevål Skole Loppemarked selger store mengder flotte klær, møbler, bøker, leker og mye annet. Auksjon av de virkelige skattene skjer lørdag 13:00.

Høstens loppemarkedet finner sted:
Lørdag 19. oktober kl. 10-16
Søndag 20. oktober ll. 12-16

Ullevål skole
John Collets Alle 20
0852 Oslo

Velkommen!

Vi henter lopper!

Ullevål Skoles Musikkorps tar imot lopper i uke 41 og 42.  Vi kommer med dato og tidspunkt tidlig i september. Da åpner vi også mulighet for å bestille henting på www.hentelopper.no samt loppetelefonen  94261023. 

Vi ønsker særlig retro og vintage møbler, gamle og nye rariteter, bilder, tepper, helt og pent tøy, bøker, kjøkkenutstyr, småelektrisk (ikke FM-radioer), pynteting, glass, bestikk, serviser, sykler, babyutstyr, ski og sportsutstyr.

Vi kan dessverre ikke ta imot madrasser, sofaer, hvitevarer, panelovner, ikea-hyller, demonterte hyller og skap, eldre PC- og TV skjermer, skrivere.

Kan du hjelp oss litt? 

Vi setter stor pris på alle lopper,og vi blir ekstra takknemlige for hjelp til å grovsortere dem. Sorterte lopper gjør det enklere for oss å finne ett nytt hjem til loppene dine. Vi vil gjerne ha loppene i papp-esker, med unntak for klær, sko og tekstiler som vi helst vil ha i gjenomsiktige plastsekker. Merk eskene/posene med navn på avdelingen. Har du noe du er usikker på kan du ringe oss på loppetele-fonen 942 61 023.

Tusen takk for hjelpen :)

 

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Kontakt: post@usm.no Organisasjonsnr: 975504336, Postadresse: John Colletts Allé 20, 0852 Oslo